CEO Shoot

Als ik terugblik naar het jaar 2020 heb ik best veel CEO shoots achter de rug. Dit zijn shoots waarbij ik de persoon achter het bedrijf fotografeer, maar ook content creƫer om te gebruiken voor social media, Websites, blogs, folders, krantenartikelen etc etc.

Ik vind het super tof om bedrijven in beeld te brengen, maar het leukste zijn de gesprekken met de personen achter het merk of bedrijf. Stuk voor stuk bevlogen personen die vol met passie over hun product of dienst spreken. Het is juist tijdens deze gesprekken wanneer de gaafste beelden tot leven komen. Ik zeg altijd maar; ‘Jullie zijn de expert, ik maak er een mooi beeld van’. Dus vertel juist met hart en ziel over wat er achter het deurtje van de kast zit en vertel juist met passie over jouw allernieuwste ontwerp of methode. Want met die informatie, breng ik het juiste beeld over.

Bedankt CEO’s van 2020, jullie zijn allemaal toppers!

FILED IN:

SHARE ON:

you said:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LEAVE A COMMENT