Fall Shoots

Het is weer het tijd van het jaar wanneer de blaadjes weer rood en geel kleuren, je op de bank gaat liggen met een kleedje en een warme kop thee met honing. Voor mij is dit ook het tijd van het jaar om weer hele toffe shoots te schieten in het bos. Uiteraard het liefst zonder regen natuurlijk, maar gelukkig kan het niet altijd regenen.

Wat kan je het beste dragen tijdens zo een shoot?

Ik leg altijd aan mijn klanten uit dat je sowieso iets aan moet doen wat lekker zit en bij de omgeving past. Naaldhakken in het bos? Misschien niet het handigste idee (denk aan zand en zachte ondergronden), maar hé, als jij je daar lekker bij voelt, gewoon doen!
In de herfst doen de kleuren roestbruin, warm geel en donker groen het heel goed met het seizoen. Daarnaast kan je in de herfst heel lekker met verschillende texturen werken, een warme wollige sjaal met een tof leren jasje, of bijvoorbeeld een glimmend jurkje met een grof gebreide vest eroverheen. Ter inspiratie hier een aantal foto’s.

Liefs, E.I take photos as a return ticket to a moment otherwise gone

FILED IN:

SHARE ON:

you said:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LEAVE A COMMENT