Hoe vertel ik jouw verhaal met mijn fotografie?

Toen ik nog op de kunstacademie zat krijgen wij vaak een thema, uitgangspunt of zelfs een verhaal waar wij een beeldend werk bij moesten maken. Ik hield er echt van om uit de box te denken en het groots aan te pakken. Zo heb ik een kunstwerk gemaakt op de 5e verdieping van een gebouw met maar 4 officiële verdiepingen 😏, maakte ik een enorme constructie van staal (uiteraard) en zocht ik de grens op van 3D fotografie. 

Tijdens een intake gesprek krijg ik vaak een prachtig verhaal te horen, maar hoe moeten ze dat verbeelden? Hoe krijgen ze hun boodschap over door niet altijd zelf maar op de foto te moeten staan? En juist daar ligt mijn kracht, vertel mij jouw verhaal, passie of boodschap. Dan brainstormen wij over wat belangrijk is en breng ik dat voor jou in beeld.

Dan hoef jij je niet meer zorgen te maken over hoe jij dat gevoel over moet brengen en hoe je dat moet verbeelden!

Op de foto: Hanneke van Bergen van der Grijp
Hanneke is coach voor kinderen, jongeren, volwassenen en organisaties en die komen bij haar om meer inzicht te krijgen in patronen en gedragingen.  https://www.oli4all.nl

FILED IN:

SHARE ON:

you said:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LEAVE A COMMENT