4 Tips voor het kiezen van een binnenlocatie voor je trouwfoto’s

Waar kun je rekening mee houden tijdens je zoektocht? Hier 4 korte tips om zo goed mogelijk te kiezen!

Helaas moeten wij in NL er echt rekening mee houden dat het niet altijd mooi weer is en dan is het hebben van een binnenlocatie voor foto’s niet een slecht idee!
Binnenlocaties kunnen echt heel tof zijn voor foto’s je trouwfoto’s wanneer je rekening houdt met een paar dingen. Hieronder een paar tips!

1: Licht.
Bij mijn stijl van fotografie hou ik van veel natuurlijk licht. Denk aan een enorme raampartij of een lichtkoepel.

2: Hou het rustig.
Let op wat voor een locatie het is. Je wilt de achtergrond zo rustig mogelijk houden en niet worden afgeleid door dingen die niet bij jou passen. Natuurlijk kan ik veel wegwerken en fotograferen vanuit een bepaalde hoek, maar om zo een veel mogelijk focus op jou te houden is een rustige setting key!

3: Tijd.
Vaak moet je een binnenlocatie boeken of een tijdslot reserveren. Ik calculeer altijd graag extra tijd in het laatste wat je wilt is het moeten haasten of zorgen moeten maken of je wel op tijd ergens anders bent.

4: Combineer.
Er zijn zeker een aantal locaties te boeken of te verzinnen waar je zowel een binnen als buitenlocatie hebt om te fotograferen. Denk aan bv een botanische tuin met een kas (heel tof!) of een industrieel gebouw naast een rivier. Dat weet je zeker dat je veilig zit en 2 kanten op kunt!

Desalniettemin, we maken er altijd een feestje van!

xxx Emily

FILED IN:

SHARE ON:

you said:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LEAVE A COMMENT