Je kunt kiezen uit 3 verschillende soorten shoots waarbij je voor verschillende pakketen kunt gaan. Deze pakketten zijn gebaseerd op de hoeveelheid foto's, niet op tijd en niet op inzet. Alles wordt met de zelfde hoeveelheid liefde en tijd vastgelegd. Twijfel je over wat je het beste kunt kiezen of staat wat je wilt er niet tussen?? 
Let me know en dan neem ik contact met je op om het te bespreken!

Blijvende herinneringen maken waar je met trots naar kijkt. De connectie vastleggen, de bewegingen, emotie en de momenten.  En voor heel even, al is het maar 1 seconden, even de tijd bevriezen.
Capturing moments & memories for life.. 


Shoot

let's book your

Na ons telefoongesprek ontvang je een email met de bevestiging van de datum, shoot en locatie. Nu is het alleen nog maar aftellen naar de dag zelf!

Bevestig je datum

04.

We plannen een telefoongesprek in om je wensen en idee├źn te bespreken! Wie gaan er op de foto en welke datum heb je in gedachten?

Brainstormen

03.

Heb je een shoot gekozen? Stuur mij dan even een berichtje via Contact of stuur een mailtje!

Stuur een bericht

02.

Hieronder kun je kiezen uit verschillende soorten shoots. Staat datgene er niet bij wat je zoekt? Stuur mij dan even een berichtje via Contact

Kies je shoot

01.

Zwanger met New Life in je buik? Of is het al geboren? Er is niets zo bijzonder als New Life en ik leg graag de mooie momenten vast. 

New Life

Het wonder dat jij in je buik draagt of de kleine teentjes, de rode wangetjes en de mini vingers. Het is een tijd die zo voorbij vliegt..

That's me!

Een shoot op een toffe locatie met je geliefde, je gezin, of familie. Ongedwongen en spontaan, lachen en gek doen terwijl ik fotografeer.

Tribe Shoot

Gewoon thuis in huis, of juist in het park om de hoek of maken we een wandeling op de heide met de hond erbij?

Yes please

Ben jij ondernemer en heb je nieuwe foto's nodig voor je bedrijf? Of nieuwe content voor je social media en website? 
Let's do this! 

CEO Shoot

Let's go!