Bruiloft

Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Het zal een dag worden om nooit te vergeten, dat weet ik zeker. Jullie zijn waarschijnlijk druk bezig met de voorbereidingen van de dag en ik voel mij vereerd dat jullie mij overwegen als fine art fotograaf op jullie dag.vraag brochure aan

- Natuurlijke ongedwongen foto's
-Echte momenten
- Liefdevol
- Om te koesteren

Als fotograaf leg ik jullie dag op een zo relaxed en natuurlijke manier vast.
Uiteraard het JA woord, maar ook de voorbereidingen! Het aantrekken van jullie outfit, het aansnijden van de taart en de speeches. Met oog voor detail leg ik de momenten vast zodat jullie altijd terug kunnen naar dat ene moment!

YOU WILL FOREVER BE MY ALWAYS

 vanaf €1450 euro 

Tijdloze beelden die je voor altijd kunt koesteren, dat is wat ik maak. Zien jullie elkaar voor het eerst bij de trap? Of buiten wanneer jullie tegelijk omdraaien? Kiezen jullie voor een shoot op de locatie zelf? Of rijden wij naar een andere plek? Allemaal mogelijkheden waarbij ik graag met jullie meedenk.

Op jullie bruiloft ben ik jullie fotograaf, maar stop ik net zo lief een reserve panty in mijn tas voor je en heb ik een extra flesje water voor jullie bij mij.

Neem contact op

Shoot Details

Let
love
rule

Eveline en Mick

Emily was onwijs prettig om bij onze 2 dagen erbij te hebben. Ze heeft de sfeer precies zoals wij die hebben ervaren weten vast te leggen in de foto's. 

Stuur bericht

Eventuele datum:

Soort shoot

Email:

Naam:

Locatie:

Ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

bedankt voor je bericht!